Muziek en plezier sinds 1903

Edegems Harmonie Orkest

Gepassioneerde blazers en slagwerkers

Enthousiaste muzikanten vinden elkaar in een fijne en energieke hobby: het Edegems HarmonieOrkest.  Een inspiratiebron en uitlaatklep voor het dagelijkse leven. Een klassieke opstelling met een frisse mentaliteit. Dat is het Edegems Harmonie Orkest.

Meer dan (muziek)noten

EHO wil kwaliteit brengen. De muzikanten zoeken samen met dirigent Tim Van Medegael naar het verhaal en de emotie achter de noten. En het publiek apprecieert dat. Ieder concert speelt EHO voor een volle zaal.

Maar de muziek(noten) doen meer: ze brengen muzikanten dichter bij elkaar. Jonge en iets minder jonge, steengoede en gewoon goede, vrienden en maten.

Voor beginnende muzikanten is er het jeugdorkest JEHO.

Van Purcell tot Coldplay

EHO kiest voor een mix van klassiek werk, hedendaagse composities voor harmonieorkest, bewerkingen van pop- en rocksongs, filmmuziek, jazz… De ene keer herkenbaar, dan weer iets onbekends.

Orkest en…

U verrassen doen we wel eens met een opvallende solist of in een samenwerking met een koor. EHO speelt graag in Edegem, maar kiest ook wel eens voor een andere toplocaties zoals zaal Amuz, het Fort IV, DeSingel…

Vereniging

Ook het verenigingsleven zit in ons bloed. Daarom maakt EHO ook tijd voor een barbecue, een weekend of concertreis, quiz…

Welkom

Bent u als muzikant op zoek naar een orkest? Kom dan zeker eens langs tijdens onze repetitieavond op vrijdagavond van 20 tot 22.15 uur in Jacob de Roorestraat 4 in Edegem.