#1422
karen
Lid

– cointreau geschrapt van de sangria

ijsblokjes: het wordt een mengeling. Vraag is alleen voor welke cocktails het echt nodig is?! In mijn recepten staat het voor elke cocktail…Wie heeft daar wat kennis van?!

pistachenootjes nog mee op't lijstje gezet om zo in de colruyt te kopen, want dat was ik vergeten (cfr. vorige vergaderig). Vraag is alleen: dat moet toch mee op de prijslijst dan he, want als we dat zo op de tafels gaan zetten, gaat er niemand nog olijven of chips met dipsausje kopen vrees ik…zakje van 250g kost 1,97 euro in de colruyt. Ik heb het op de prijslijst gezet als 1,5 euro (portie nog uit te testen met de potjes).

– bordjes gemaakt voor rokersruimte aan de fortkant en geen alcohol aan minderjarigen. Aangelengde cocktails blijven volgens documentatie op internet (www.fuifpunt.be: sterke drank= alcoholische dranken met meer dan 1,2%vol gedistilleerde alcohol: alcoholpops, pisang, campari, whisky-cola, gin-tonic, jenevers…) beschouwd als sterke drank. Wie zulke dranken schenkt aan -18jarigen kan verantwoordelijk gesteld worden aan eventuele ongevallen die nadien gebeuren. Ik ben dus van mening dat we dat beter niet doen en we via dit bordje niet als bestuur (maar enkel persoonlijk ingeval van) aansprakelijk gesteld kunnen worden.

– Graag iederen zoveel mogelijk trechters en bewaardozen voor fruit voorzien.

opbouw: afhankelijk van de afspraken met het atelier = indien we de sleutel al op vrijdagavond kunnen hebben zal er na de repetitie al ontruimd worden en kunnen we zaterdag afspreken rond 13u. Zoniet zullen we best al om 10u afspreken.