#1386
karen
Lid

Hey Tom,

Ik vind persoonlijk de lay-out van voorstel 2 veel beter: de foto is veel duidelijker gelinkt aan onze strandbar, alleen de afwerking was er gewoon nog niet (bv. krijtlettertype)… Daar had ik veel meer het gevoel bij dat dit iets was wat we in het gemeentebladje en in de affichekasten zouden kunnen hangen voor dé activiteit van EHO.

Ik weet natuurlijk niet wat de andere bestuursleden gereageerd hebben, maar aangezien we op dit moment nog altijd geen unanimiteit hebben over de affiche wil ik nu nog geen publicatie doen voor het gemeenteblad. Dit is te belangrijk voor onze reputatie en de opkomst op de activiteit. Zoals eerder gezegd wil ik ook niet gokken op het gemeentenblad dat zogezegd eind april in de bussen gaat zitten, want uit ervaring weet ik dat dat vaak pas de 2e week van de maand waarover het gaat in onze bus zit en dat er dan inderdaad ook al dingen voorbij zijn die ze daar nog in aankondigen.

Wat ik voorstel: dat jij lobbiet met de gemeente over de uiteindelijke deadline om onze publicatie er toch nog in maart in te krijgen. Dat we dan hopelijk nog tijd hebben om op de bestuursvergadering van dinsdag gezamenlijk te overleggen aan de hand van papieren voorstellen wat het uiteindelijk moet worden. Dat was zoals ik je vóór de vorige bestuursvergadering eigenlijk al gevraagd had, want zo van op afstand door elkaar zitten reageren haalt duidelijk niks uit!

Groetjes

karen