#1293
karen
Lid

Jill,

Als je deze regeling wil hadden we beter gewoon onze bus gehouden. We zaten gisteren al aan 30 euro de man voor met bedrijfsauto's (en dus een deel gratis naft) te rijden en met de bus was het maar 40 euro. Als je jouw nieuwe regeling wil gaan we daar zeker over gaan! Zeker als je aan 0,33 euro de km gaat rekenen. Als jij 4 man meeneemt in je auto dan krijg je 0,33 euro x 1200 km = 396 euro per persoon alleen maar aan vervoerskosten (en nee, ik ben geen komma vergeten :-). Als je de prijs van carpooling opzoekt bedraagt die 0.08 euro per km en dat is nog veel: 0.08*1200 = 96 euro per persoon, nog altijd het 3-dubbele van wat we gisteren mooi berekend voorgeschoteld kregen.

Wat je er nu bij haalt van die maandelijkse kosten voor bedrijfswagens vind ik erover: of je nu 5000km of 0 km rijdt die maand, je moet ze toch betalen. En of er nu meer of minder onderhoud is aan die firmawagen, dat zit ook allemaal mee in die maandelijkse kost!

Zoals we gisteren al zeiden: iedereen heeft toch wel wat genegenheid met de harmonie om er ook een deeltje zelf in te steken, zeker als bestuurslid….