#1300
karen
Lid

Gisteren naar de politieke klap van de Koen Snyders gaan luisteren. 't Kwam erop neer dat hij op zich geen problemen heeft met het Hof Ter Linden (kasteel), maar dat hij niet zou willen dat we met ons huidige concept eigenlijk de kasteelfeesten zouden kopiëren. Wat we op 1 april met de opening van't kasteel gedaan hebben is het concept voor in de toekomst kasteelfeesten als traditie op te bouwen. Hij zou bovendien niet graag hebben dat we als vereniging met ons jubileumfeest wat weggecijferd worden binnen een gemeentefeest. Ik geef hem geen ongelijk dat we met ons huidige concept eigenlijk niet echt origineel uit de hoek komen en dat we inderdaad wel in elkaars vaarwater komen. Maar bv. een optreden met aansluitend een zomerbar, daar ziet hij absoluut geen graten in en zou zelfs fijn zijn dat we daarin een aanzet geven naar andere verenigingen toe.

We hebben de locatie op zich ook nog wat uitgebreider bekeken en Koen zegt zelf dat de instapkost voor zo'n activiteit op dit moment nog heel hoog is voor een vereniging. Als we een tent willen zetten moet er sowieso een vloer inliggen want met die kasseien een tafel rechtzetten is geen pretje…Er is bovendien ook nog niks van sanitaire voorzieningen. Dat zal in de toekomst wel veranderen, maar nu is het wat kort op de bal.

Andere locaties die we besproken hebben zijn de tuin achter het zwaluwnest (waar de parkavonden doorgaan). Daar hebben we een lokaal en sanitair ter beschikking.

Koen bracht zelf ook het verkeerspark in het Fort aan als mogelijkheid: daar is ook een groot gebouw als backup, volledig stenen ondergrond en sanitair. Daar moeten we dus 's gaan kijken he…

Voor de rest hebben we de datum nog ter sprake gebracht: juni is zeker geen optie, want dan zijn er al 3 evenementen van de gemeente: feestmarkt, kermis en rock@edegem. Rock@edegem is altijd het laatste weekend van juni, werchter het eerste van juli. het valt dus niet altijd samen.

Voor de ret was er nog niet veel gekend van jaarplanning. We hebben erop aangedrongen dat we toch wel graag zo snel mogelijk meer weten, want dat onze subsidiedossiers daar van afhangen.

eind augustus moeten we opnieuw langskomen met concretere plannen.